top of page

Om Backyard Bowls 

Bara en bit bort från all trängsel i samhället kommer ni hitta Backyard med en härligt lugn atmosfär. Det är bästa stället att ta en paus och ett djupt andetag under en het högsommardag!

Sedan sommaren 2021 har Backyard funnits och blev direkt populärt.

I år är öppnar vi med spännande meny och extra kvalitet tillsammans med varma och kalla drycker.
 

Vi har skapat ett matkoncept  för dig som vill ha bekvämligheten att beställa mat och samtidigt få en spännande och god matupplevelse.

Maten lagas av kompetenta kockar tillsammans med ägaren Nong som själv är köksmästare och har en passion för att skapa spännande smakupplevelser där det inte är ovanligt att hon kombinerar olika mattraditioner i så kallad cross-over matlagning.

För oss är det väldigt viktigt att använda de bästa råvarorna och vi försöker så långt det är möjligt använda närproducerade ekologiska råvaror.  När vi äter gott och näringsrikt så måste vi också ställa oss frågan hur  kan vi njuta god mat och samtidigt påverka miljön så lite som möjligt. Vi utvecklar ständigt våra varuinköp utifrån hållbarhetsperspektivet.  Som exempel är våra matlådor tillverkade av miljövänliga material och samarbetar med lokal förtager som i sin tur siktar hög på hållbarhet!

bottom of page